Vrij Dansen!

Dansen zoals jij dat graag wilt, op jouw eigen manier en zonder voorwaarden over hoe het eruit zou moeten zien.
Er is geen docent die je vertelt wat je moet doen. We laten het allemaal ontstaan en dit maakt dat je volledig jezelf kunt zijn (en blijven) in je dans.

Wat je van een uurtje Vrij Dansen! mag verwachten, is dat je danst in een kleine groep gelijkgestemden mensen op een schone houten dansvloer. Er zijn ervaren dansbegeleiders aanwezig. De muziek is zeer gevarieerd en afkomstig uit alle windstreken. Deze kan opzwepend, alsook verstillend zijn en alles wat daar tussenin zit.
Vrij dansen is bedoelt als een leuke ervaring waarin je een stukje ontspanning, vrijheid en bovenal plezier zult vinden.

In het begin kan het ook best confronterend zijn. Dit komt omdat je bij deze dans ‘zichtbaar’ bent en dat kan wat ongemakkelijk aanvoelen.

Het is goed om te weten dat dit erbij hoort en dat je je er niet door hoeft te laten afschrikken.
We gaan hier allemaal doorheen, dus kom vooral jouw dans dansen en ga lekker ontspannen het weekend in

Vrijdagmiddag in spiritueel centrum de Regenboogslang in Haarlem.
Kijk in de agenda voor alle data en de overige praktische informatie!

“Het dansen op door jouw uitgezochte muziek vind ik prettig; de muziek is van over de hele wereld en gevarieerd genoeg om te blijven boeien en ik word er niet meer moe van. De deelnemers voelen zich vrij om intuïtief te dansen en jij nodigt ze daartoe uit. Je liefdevolle manier van benaderen van elk van ons schept een fijne sfeer”. – Janine V.