Ons team

2011 was het jaar dat ik (Emmy) voor het eerst voelde dat ik iets wilde gaan doen met vrije dans en hier werd eigenlijk al een eerste zaadje geplant. Ik zag het steeds duidelijker voor me, een plek creëren waar mensen helemaal zichzelf kunnen en mogen zijn in de dans!

Mijn kinderjaren hebben in het teken gestaan van turnen en ballet, en nu kan ik zeggen dat dit een grondige vooropleiding was van wat we nu naar buiten brengen qua vrije dans en de manier waarop we dat doen.
Wil je meer weten over de achtergrond? Hierover kun je lezen op de pagina Ontstaan.

In 2012 heb ik Terence leren kennen, mijn partner. Het werd ons algauw duidelijk dat er een zeer sterke verbinding tussen ons is en dat we vele raakvlakken hebben. Terence houdt zich, net als ik, veelal bezig met bewustzijnsontwikkeling en een goede gezondheid. Daarnaast is hij erg kundig in het aan elkaar breien van muziek en dat is een belangrijke schakel in onze samenwerking!

De ideeën die in 2011 waren ontstaan, zijn met de komst van Terence verder uitgewerkt en realiteit geworden. Vanaf april 2013 organiseren wij dansbijeenkomsten die bedoelt zijn als ‘medicijn’, en die wat ons betreft een bijdrage mogen leveren aan een vrij en blij leven.

Charlotte is vanaf het begin betrokken bij onze dansactiviteiten. Allereerst voor zichzelf om te dansen, maar al vrij snel werd duidelijk dat er ook een rol voor haar is weggelegd binnen het team. Haar betrokkenheid bij onze activiteiten is op een natuurlijke wijze gegroeid en zo is ze o.a. back up voor het vrij dansen op de vrijdagmiddag!

Foto: Terence, Emmy en Charlotte